Follow:
Hverdagen

I wish I was superman

…eventuelt Spiderman.

Det er siste innspurt med skolearbeid før det blir ferie. På tirsdag skal karakterene settes, og da er det FRI siden jeg ikke kommer opp i muntlig! Men før det er det en nesten uoverkommelig oppgave jeg må skrive i musikkhistorie. Jeg synes faktisk det er ganske gøy å skrive oppgaver, men det tar da så lang tid… Dessuten blir det alltid til at jeg gjør alt mulig annet, som å sitte ute i sola og lese Sofies verden og tenke på alt mellom himmel og jord (og det bortenfor).

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Marit

  Sofies verden setter ihvertfall igang tankene.

  June 5, 2010 at 18:54
 • Reply Iromie Stephany

  Å sitte ute i sola og lese Sofies verden er kosekos. Hva synes du om boka så langt?

  June 6, 2010 at 12:01
  • Reply Kristine

   Tenker jeg skriver litt om den når jeg er ferdig. Blir en del tanker å fordøye, så da er det greit å få skrevet dem ned! xP

   June 6, 2010 at 12:22

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.