Follow:
Hverdagen

I wish I was superman

…eventuelt Spiderman.

Det er siste innspurt med skolearbeid før det blir ferie. På tirsdag skal karakterene settes, og da er det FRI siden jeg ikke kommer opp i muntlig! Men før det er det en nesten uoverkommelig oppgave jeg må skrive i musikkhistorie. Jeg synes faktisk det er ganske gøy å skrive oppgaver, men det tar da så lang tid… Dessuten blir det alltid til at jeg gjør alt mulig annet, som å sitte ute i sola og lese Sofies verden og tenke på alt mellom himmel og jord (og det bortenfor).

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Sofies verden setter ihvertfall igang tankene.

  • Å sitte ute i sola og lese Sofies verden er kosekos. Hva synes du om boka så langt?

    • Kristine

      Tenker jeg skriver litt om den når jeg er ferdig. Blir en del tanker å fordøye, så da er det greit å få skrevet dem ned! xP