Follow:
Annet, Hverdagen

If you were a sailboat, I would sail you to the shore

Været er nok en gang ikke helt på min side, så da sitter jeg inne og gjør ting jeg må få gjort før jeg kan gjøre alt det jeg vil gjøre. Og det er jo greit noen ganger, for ting må gjøres selv om de er litt kjedelige og det kreves en del for å komme i gang. Dessuten er det bare fjorten dager igjen til skolestart, og kanskje er det lurt å venne seg til å jobbe igjen – så blir ikke overgangen så hard.

Jeg utsetter forresten pausen litt, så det kommer nok noen flere innlegg i løpet av i dag og i morgen. På onsdag og torsdag har jeg bykjøring (hjeeelp), og på fredag drar vi til Sogn, så etter det snakkes vi ikke før jeg er tilbake til den hektiske skolehverdagen (hvor ble det av sommerferien?). Dessuten må jeg uansett skrive om den nye dingsen jeg fikk tak i i helga! Mens jeg gjør meg ferdig med det jeg holder på med, kan dere få lov til å gjette hva det er! (Hint: det er noe jeg har ønsket meg en stund.)

Share on
Previous Post Next Post

Se også