Follow:
Annet, Hverdagen

If you were a sailboat, I would sail you to the shore

Været er nok en gang ikke helt på min side, så da sitter jeg inne og gjør ting jeg må få gjort før jeg kan gjøre alt det jeg vil gjøre. Og det er jo greit noen ganger, for ting må gjøres selv om de er litt kjedelige og det kreves en del for å komme i gang. Dessuten er det bare fjorten dager igjen til skolestart, og kanskje er det lurt å venne seg til å jobbe igjen – så blir ikke overgangen så hard.

Jeg utsetter forresten pausen litt, så det kommer nok noen flere innlegg i løpet av i dag og i morgen. På onsdag og torsdag har jeg bykjøring (hjeeelp), og på fredag drar vi til Sogn, så etter det snakkes vi ikke før jeg er tilbake til den hektiske skolehverdagen (hvor ble det av sommerferien?). Dessuten må jeg uansett skrive om den nye dingsen jeg fikk tak i i helga! Mens jeg gjør meg ferdig med det jeg holder på med, kan dere få lov til å gjette hva det er! (Hint: det er noe jeg har ønsket meg en stund.)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

7 Comments

 • Reply mmaddiiee

  jeg gleder meg til å begynne på skolen jeg, for livet mitt i denne sommerferien har vært… huff.

  August 9, 2010 at 12:15
 • Reply Unni

  lykke til med bykjøring :-D
  Fint bilde!

  August 9, 2010 at 12:35
 • Reply Maria

  denne sommerene har gått fort :( Men gleder meg litt til å begynne på skolen. Er max lei av å gå hjemme arbeidsledig nå :P

  August 9, 2010 at 15:26
 • Reply Louise

  Kjempefint bilde! Somemerferien har gått alt for fort :o

  August 9, 2010 at 15:27
 • Reply Hilde

  Så fint bildet var! Elsker måten du har redigert det på :)

  August 9, 2010 at 16:59
 • Reply E M M A

  SVAR: tackartackar! ;D

  Ha en bra kväll och btw, vilken fin blogg du har! gillar den :)

  August 9, 2010 at 20:51
 • Reply Elise

  Du ER så flink til å ta bilder. Alle blir så fine og, ah :) Kunne sittet å sett på de lenge! Lykke til på bykjøringen, går sikkert kjempebra.

  August 10, 2010 at 22:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.