Follow:
Film og tv

I’ll be waiting

Vil ha varme igjen! Nesten skyfri himmel er liksom ikke det samme med iskald vind! Vel, mens jeg venter får jeg kose meg med Harry Potter på kino! Har for det meste hørt positive ting om den hittil, men jeg får nesten vente med å gjøre meg opp en mening til jeg har sett den selv!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • sv. tacktacktack snälla! (:

  • Harry Potter var fantastisk. :) Jeg satt med tårer i øynene hele filmen, utrolig trist at det er slutt:(

  • Gleder og gruer meg til å se filmen – må nok ta med kleenex ;s

    // Heldigvis er været fint i dag ;) Litt kaldt, men greit i sola :)

  • Gleder meg til å høre hva du synes om filmen! håper du skriver litt meninger i bloggen :)

  • Håper du liker den! Jeg likte den kjempegodt, selv om jeg er litt småirritert over det de endret på. Men alt i alt var det en verdig avslutning! :)