Follow:
Hverdagen

I’ll do my smiling in the rain

Noen dokumenterer hverdagen med Instagram; jeg tyr til Photoboot. Her ser dere eksamensperioden min i et nøtteskall. Fra en lykkelig, motivert og blid Kristine hjemme i sola til en heller umotivert student på slutten. Notis til senere eksamensperioder: ikke sitt inne og les hele tiden. Du blir litt smågal av det.

Nå, derimot, er jeg glad og fornøyd uansett vær! Dagen i dag starta med en joggetur i regnet, og jeg har ikke vært så lykkelig på lenge! Å vite at jeg har masse tid til å gjøre alt det jeg vil er så herlig, så nå sitter jeg på flickr og leter etter inspirasjon. Men mest inspirerende er uansett dette ordet: sommerferie!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Line Rosvoll

    sv: Takk!

    Herlig å være ferdig med eksamen! Jeg var ferdig for litt under en uke siden, og i går bestilte jeg sydentyr med kjæresten. Sommerferie er digg!

    June 5, 2012 at 16:46
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.