Follow:
Annet

I’m gonna give my heart to you

IMG_7034-37Camera, Canon D20; lens, Canon EF 300mm

Jeg la ikke en gang merke til at blomsten så ut som et hjerte før etter at jeg hadde tatt bildet, men formen kunne ikke vært mer perfekt (hvis du ser bort fra at det ser ut som om noen har gnafset litt på det). Til og med fargen passer!

Dette bildet har jeg redigert enn del mer enn det jeg vanligvis bruker å gjøre (som oftest fikser jeg bare litt på kontrastene og lyset for å få frem de rette fargene). Jeg tok vekk så godt som all fargen i bakgrunnen (den var egentlig gul-grønn) og gjorde lillafargen litt skarpere. Nå synes jeg det ser litt ut som et sånt bilde man kan få kjøpt på Ikea!

A flower heart! Looks like someone has taken a bit of it, though.

PS: Husk konkurransen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også