Follow:
Annet

I’m gonna give my heart to you

IMG_7034-37Camera, Canon D20; lens, Canon EF 300mm

Jeg la ikke en gang merke til at blomsten så ut som et hjerte før etter at jeg hadde tatt bildet, men formen kunne ikke vært mer perfekt (hvis du ser bort fra at det ser ut som om noen har gnafset litt på det). Til og med fargen passer!

Dette bildet har jeg redigert enn del mer enn det jeg vanligvis bruker å gjøre (som oftest fikser jeg bare litt på kontrastene og lyset for å få frem de rette fargene). Jeg tok vekk så godt som all fargen i bakgrunnen (den var egentlig gul-grønn) og gjorde lillafargen litt skarpere. Nå synes jeg det ser litt ut som et sånt bilde man kan få kjøpt på Ikea!

A flower heart! Looks like someone has taken a bit of it, though.

PS: Husk konkurransen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Elise

  Kjempefint :)

  June 28, 2009 at 12:31
 • Reply Hilde

  Det bildet var nydelig :-)

  June 28, 2009 at 13:03
 • Reply Lady Netta

  Ja, jeg er enig med deg, det ser ut som noe du kunne ha kjøpt et sted. Nydelig var det i hvertfall! :)

  July 3, 2009 at 15:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.