Follow:
Hverdagen

I’m gonna test the temperature

Gradestokken har krøpet nedenfor null igjen, og snøen er tilbake. Denne gangen er det ikke feil i det hele tatt, bare veldig koselig! Jeg stavret meg inn døra her hjemme litt før to i natt – og er passe trøtt nå – men har fremdeles rikelig å gjøre. I ettermiddag har jeg en artikkel jeg skal skrive, og det er jo spennende siden jeg har minimalt med erfaring i å skrive artikler om andre enn meg selv.

Ellers må jeg understreke et par ganger til hvor godt det er å være hjemme. Det er fantastisk å kunne sove i sin egen seng, og selv om frokosten ikke er så god som på hotell, så blir jeg mett av det jeg finner på kjøkkenet her også!

(Også håper jeg virkelig artikkelen min blir litt mer sammenhengende enn denne teksten…)

Share on
Previous Post Next Post

Se også