Follow:
Hverdagen

I’m so happy, ’cause you’re so happy


Det er onsdag igjen, så hvorfor ikke smile? Halvveis til helg og tidlig ferdig på skolen, heeerlig! For min del blir det ikke så mye fri i dag, siden jeg har en del jeg skal gjøre, men det skal bli godt å få gjort alt sammen. Jeg elsker følelsen av å vite at jeg har gjort alt jeg skal slik at jeg bare kan slappe av!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Elise

  Liker onsdager jeg og, det går så mye bra på tv da, hehe :p

  March 17, 2010 at 17:22
 • Reply Marie

  Naw, søte bilder :D

  March 17, 2010 at 21:21
 • Reply Elise

  SV: Åh, det var dumt! Jeg aner ikke, det kan være at de tar en pause og venter til flere episoder kommer ut i USA, kanskje det blir ny sendetid også – pga. Ja, vi elsker Hollywood ;)

  March 18, 2010 at 07:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.