Follow:
Hverdagen

I’m so tired

I helga har jeg vært i Malvik på fylkesårsmøte i Senterungdommen. Jeg er fremdeles imponert over meg selv for at jeg kom meg dit; det er ikke så lett å skulle ta bussen når du ikke har peiling på når den går! Etter minimalt med søvn i natt, er jeg passe trøtt… Det frister alt for mye å sove nå, men om en times tid skal jeg dra på konsert, så jeg må nok holde ut litt til!

Håper dere har hatt ei fin helg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Jeg har også vært i Malvik i helgen! i stallen riktignok… haha.

 • N-y-d-e-l-i-g bilde! Liker håret ditt :)

  …og jeg BOR i Malvik, ahaha. x)

 • http://blog.heleneee.com/?p=2057 – Håper det er greit : )

 • Fy, for et fint bilde!

 • du var utrolig pen!

 • Så fint bilde!

 • Jeg hater å ta buss, så jeg er imponert! :D

  Og kjempe fint bilde. Hvor er jakken fra? :D

  • Kristine

   Jakka er fra B-young. De har den vel på Vero Moda og sånt også. :)

 • Så fint bilde. Du kler det “nye” håret ditt skikkelig godt! Hvilken konsert var du på?