Follow:
Film og tv, Hverdagen, Musikk

In it for the money

 Skikkelig sært bilde. Jeg skjønner ikke helt når det blir sånne prikker i bakgrunnen på bilder, men det er jo ganske stilig.

I kveld fortsetter jeg med HP og Føniksordenen, den av Harry Potter-filmene jeg liker best! Litt merkelig egentlig, siden de fleste jeg kjenner synes den er den dårligste av en eller annen grunn.

Det er veldedighetskonsert i morgen, og det gleder jeg meg veldig til! Vi skal være med og synge en sang fra Løvenes Konge, og i tillegg til oss, er det også mange andre flinke folk. For eksempel Teodor Tuff. Håper jeg får høre dem, for de er virkelig gode. Jeg er kanskje ikke helt i stand til å være nøytral siden bassisten var læreren min på ungdomsskolen og jeg er i slekt med han som spiller trommer, men dere bør helt klart ta en titt på videoen og høre selv!

Jeg skal ta med meg kameraet, så blir det kanskje noen backstagebilder. Får sørge for å få et bra objektiv denne gangen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.