Follow:
Hverdagen

Instasommer

1. Spanjoler i fotballdrakt. 2. Hjemme etter midnattstur med brodern. 3. Kanelsnurrbaking med brodern. 4. På besøk hos Torstein i Vang. 5. Latter og sang med gode venner. 6. Sofakos med Life of Pi.

Noen instaøyenblikk fra de siste ukene, som ellers har vært svært lite sommerlige. Regn, regn og regn. Akkurat nå gleder jeg meg veldig til vestlandsferie og sol til uka. Blir ikke sommer uten besøk hos besta!

Ellers lurer jeg på om dere har tips til filmer jeg kan se mens jeg enda er i regnfulle Trøndelag? Helst noen gamle klassikere, slike man må se en eller annen gang uansett!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Christina

  Hei! Ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg lurte på en ting. Jeg så at du gikk engelsk årsstudium på NTNU i fjor, og har derfor et mer generelt spørsmål. Jeg har nettopp takket ja til å gå det nå i høst, og lurer på – er det bra? og er det mye hardt arbeid, innleveringer osv? Jeg er veldig glad i engelsk og litteratur, men er ikke noe særlig fan av masse grammatikk. Hadde vært supert med svar! :-)

  July 21, 2013 at 23:14
  • Reply Kristine

   Hei! Jeg synes det var mange spennende emner! Det er litt av hvert, både samfunnsfag, litteratur og grammatikk. Hvis du jobber ganske jevnt, er det ikke så veldig hardt arbeid. Det er en del små innleveringer, men det er helt overkommelig. :)

   Det jeg ble litt skuffa over når det gjelder årsstudiet, er at det var veldig teoretisk. Du får lite erfaring med å snakke engelsk hvis du ikke går inn for det selv.

   Vet ikke om du har lest dette innlegget, men her oppsummerer jeg det første semesteret: http://hermig.com/?p=5203 Jeg likte i grunn det andre semesteret bedre ettersom det var mer samfunnsfag og litteratur og ikke fullt så mye tørr grammatikk.

   July 24, 2013 at 22:47

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.