Follow:
Hverdagen

It’s all for show

Vinteren 2010

Slutten på ei ganske travel uke blir feiret med delfinale i MGP i kveld! I år skal jeg faktisk ikke bare se det på tv-skjermen, men live. Det blir nok gøy! Jeg har ikke orket å sette meg inn i alle deltagerne, så jeg tar det litt som det kommer. Før showet starter skal vi dessuten drive pr for Alice i Underland. Denne uka startet vi ordentlig med øvingene, og det blir nok kjempebra! Jeg skal ta bilder og fortelle dere mer om det senere.

Nå skal jeg prøve å plukke ut noen bilder til UKM. Det er ikke så lett – akkurat nå har jeg 22 bilder som skal ned til 4-5!

Hvem tror dere går videre fra delfinalen på Ørlandet?
Skal dere delta med noe på UKM i år?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Hilde

  Jeg holder en knapp på Helene Bøksle eller Use Me. Har ikke hørt så mye på sangene, bare de 30 sekunders klippene. Gleder meg til å dra på delfinalen i kveld :D

  Jeg skal ikke delta på UKM, men har meldt meg på som fotograf i redaksjonen. Har så lyst til å lære meg å ta konsertbilder ;p

  January 15, 2011 at 12:52
 • Reply Mette

  Så spennende med delfinale! :D

  Jeg har ingen planer om å delta på UKM enda, rett og slett fordi jeg ikke vet særlig mye om det. Men det høres veldig spennende ut! :D Kanskje jeg surrer meg til å delta neste år. :)

  January 15, 2011 at 15:02
 • Reply Dorthea

  Holder en liten knapp på Gatas Parlament <3 Dessverre har kanskje ikke den stort potensielle i senere finaler :P

  January 15, 2011 at 19:33
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.