Follow:
Hverdagen

It’s beginning to look a lot like … SOMMERFERIE!

Det føles endelig som sommerferie! Det første jeg gjorde i dag var å smøre meg matpakke, sykle på butikken for å kjøpe iste, for så å sykle enda et stykke før jeg satte meg ned for å spise. Det er sommer dét! Resten av ettermiddagen satt jeg ute i sola og leste, gikk en tur for å ta bilder av noen hester (det ble heller mislykket) og var hos bestemor og bestefar på kaffe. Heerlig!

På bildene over ser dere forresten de nye skoene mine. De er supersøte! Ikke så veldig ulike de sandfarga conversene jeg har gått med de siste tre årene, men det er greit å ha sko som ikke er slitte og… litt renere. Også er de nye mye bedre å gå i! (Kanskje fordi de har antydning til såler…)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply michelle

  ah, sykt deilig med ferie ja! :D

  June 24, 2010 at 00:12
 • Reply Ida-Marie Fiskaa

  svar: tusen takk! så koslig. blir så glad jeg :D

  June 24, 2010 at 00:57
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.