Follow:
Hverdagen

It’s getting better all the time

Her ser dere enda mer av håret mitt! Jeg har heldigvis kommet over grinefasen nå, og det føles ikke lenger like merkelig hver gang jeg ser meg i speilet. Jeg savner virkelig å kunne ha håret i hestehale, men jeg overlever!

I dag var det, faktisk, enda varmere enn i går. Jeg gikk i shorts på skolen, lå i hengekøya da jeg kom hjem, og i kveld har jeg vært på kajakktur. Føles nesten som sommerferie igjen! Jeg begynner egentlig å lengte litt etter ordentlig høst, men den kommer vel når den skal komme.

Tusen takk for alle de fine kommentarene på kattebildene (og resten av innleggene mine)! Jeg har enda noen kattebilder igjen, men jeg tenker jeg venter litt med å poste dem!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Nå ser jeg jo ikke så mye, men ut i fra det lille som vises på bildet ble det jo kjempefint!

 • Du var utrolig fin på håret :)

 • Du ble kjempefin jo! Jeg har brent meg litt for mange ganger på å klippe meg nå (så jeg forstår grinefasen) at jeg bare har.. bestemt meg for å la det gro vilt, haha. Men du ble jo FIN!

  Forresten tar du nydelige nydelige bilder. Tror jeg har sagt det før. Kunne du kanskje laget en post med noen tips og triks angående foto? Noe nettopp _du_ pleier å gjøre – og ikke slik basci “dette er lukkertid, dette er blender” ?

 • Emma

  Så fint!
  Tenkt lenge på å klippe håret kortere siden jeg vil ha litt forandring, men jeg tør ikke :( wææ

 • Gleder meg til mer katt :D
  håret ble jo fint!

 • Det lille jeg ser, ser veldig fint ut :) Og det fine med hår er jo at det vokser ut igjen :P

 • Håret ble jo kjempefint, kler deg :)

 • Jeg har også fått kort hår, savner hestehalen jeg også.. M