Follow:
Musikk

It’s raining, man!

Canon 20D + 50 mm f/1,2
ISO 100, blenderåpning 1,2, lukkertid 1/1600

Jeg er usedvanlig flink til å høre feil sangtekster. Jeg har alltid trodd det var “it’s raining, man” og ikke “it’s raining men” (noe som er skikkelig godt gjort med tanke på hva tittelen på sangen er). Andre gullkorn er “I’m a widow” (“I’m a weirdo”) fra Radioheads Creep og “Excuse me while I kiss this guy” (“Excuse me while I kiss the sky”) fra Purple Haze av Jimi Hendrix. Den siste er jo en klassiker.

Det verste er når teksten jeg oppfatter ikke gir mening i det hele tatt, uten at jeg gjør annet enn å stusse litt. Det har hendt veldig mange ganger at jeg har følt meg passe dum når jeg finner ut hva teksten egentlig er! Heldigvis er det ikke bare meg: på Kissthisguy har de samlet mange slike eksempler. Gøy!

Hender det at dere oppfatter sangtekster feil?

Share on
Previous Post Next Post

Se også