Follow:
Hverdagen

Jeg er glad fordi…

…det fremdeles er snø ute
…det er juletrær i kantina på skolen og masse lys overalt! Julestjerner og adventsstaker i vinduene, små juletrær i gatelysene i sentrum og lys på julegranene. (Men hvorfor folk vil ha grønne og røde lysgirlandere på husene sine, kommer jeg aldri til å skjønne – det er mildt sagt grusomt!)
…jeg omsider fikk Battle Studies i posten i dag! På tide!
…jeg går på skole med så mange trivelige folk! Det går rett og slett ikke an å være i dårlig humør når man har timer sammen med idrett, som har tidenes dårligste humor, men likevel er veldig morsomme
…jeg har fått meg jobb!
…jeg fikk en bra karakter på tyskprøven jeg trodde gikk skikkelig dårlig. Den var nok ikke helt fortjent, men det er jo alltid hyggelig å få gode karakterer!
…jeg fikk en e-post fra en slektning i Amerika som lurte på om vi var i slekt. Haha, litt Tore på Sporet?

Jeg tror jeg burde skrive slike “jeg er glad fordi…”-innlegg oftere, for jeg har mange ting å være glad over, selv om jeg ikke alltid tenker så mye over det. Det er altfor, altfor enkelt å bare se de tingene som er negative, og de har i tillegg mye enklere for å bygge seg store enn de gode tingene som skjer! Irriterende, men sant..

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Lina F

  Vill också ha snö! :o

  November 30, 2009 at 21:12
 • Reply Roberta

  Så bra, Kristine ^^ Hvor har du fått jobb hen, da? :)

  November 30, 2009 at 22:58
 • Reply Helene

  Jeg blir glad over å se at andre er glade. Alle burde lage sånne lister oftere :)

  December 1, 2009 at 03:11
 • Reply Elise

  Så bra du er glad for så mye :) Vi fikk også snø, men så regnet det og nå er det glatt! Typisk. Hvor du fikk jobb? Morsomt med en amerikansk slektning da :D

  December 1, 2009 at 14:33
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.