Follow:
Bøker, Hverdagen, Musikk

Jeg er glad fordi…

  

…jeg endelig fikk tak i John Mayer-albumet jeg har ønsket meg en stund nå i tillegg til to jeg ikke hadde rukket å ønske meg enda!
…jeg har kjøpt ny neglelakk i en farge som heter “Milkshake”. Herlig, eh? Dessuten har jeg et nytt skjørt!
…jeg har lastet ned noen presets til Lightroom. Gøy!
…jeg fikk hele tre bøker i posten i dag: The Virgin’s Lover, Dead Until Dark og Sabriel!
…jeg og søstra mi har sett Wild Child og spist godteri i kveld.
…jeg har noe å gjøre denne uka!
…jeg har fått tak i premier til en ny konkurranse!

Jeg har altså hatt en fin dag selv om jeg våknet alt for tidlig og har reist både frem og tilbake til Trondheim i bil. Nå hører jeg på Dreaming with a broken heart, slapper av, drømmer meg litt bort og har nesten litt lyst til å gå og spille piano. Men det får bli i morgen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også