Follow:
Annet

Jeg har gjort det igjen

Jeg har laget en ny layout. Jeg føler denne er litt mer “meg” enn den forrige, og rastløs som jeg er, synes jeg det er fint med en oppussing. Menyen kommer nok til å få en overhaling snart den også, men akkurat har jeg planer om å spille litt gitar før jeg legger meg. God natt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Veldig fin:)

 • Jeg liker denne veldig godt :) Men den svarte streken (nå husker jeg ikke hva den kalles) skulle kanskje vært i noen nyanser lysere :) For jeg syns den er litt forstyrrende. :)

  • Kristine

   Takk for tilbakemelding! Har endret det nå, og er enig i at det ser bedre ut slik! :)

 • Det var veldig fint Kristine!! Du er rå på koding og design!

 • Oda

  Stilig!

 • Fint det blev! :)

 • Jeg vil faktisk si at det så om mulig, enda bedre ut nå :) Kultkult ;)