Follow:
Hverdagen

Jeg klarer meg fint selv, takk!

I helga er resten av familien borte, mens jeg er hjemme. Dagen har gått med til å gjøre lekser og å sykle på butikken for å kjøpe tannkrem (siden pappa stakk av med den vi hadde). Nå har jeg laget wok og nudler, sett Max Manus og drukket iste! Det går i det hele tatt ganske bra, selv om jeg føler meg en smule ensom – det er så stille her!

Jeg er så lei av å lese bøker, se film og spille gitar nå, at jeg har bestemt meg for å ta en pause i kveld. Nå skal jeg spise godteri (som jeg kjøpte bare fordi de ser så søte ut, mihi – må ta noen bilder av dem!) og surfe på nettet. Noen som har noen blogger/nettsider å anbefale?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Lady Netta

  Hvis du vil sjekke ut blogger i kveld så kan du se på høyre siden av bloggen min. Der har jeg lagt ut sånn bloglovin-link til bloggene jeg følger, der blant annet du er :) Da har du noe å gjøre for å si det sånn – mange blogger! :D

  September 5, 2009 at 21:37
 • Reply Helene

  Jeg har ikke så mye tips for øyeblikket… :)

  September 5, 2009 at 22:13
 • Reply Elise

  Høres ut som vi så og si har samme helg! Det er godt å være hjemme alene av og til, håper du fant på noe morsomt å gjøre da (:

  September 6, 2009 at 10:52
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.