Follow:
Hverdagen

Jeg skulle bare…

Verdens fineste lillesøster!

Jeg skulle bare se en episode av Pretty Little Liars før jeg skulle legge meg i kveld, men nå sitter jeg her enda. Det er ikke bare sånn det kan gå – det er sånn det bruker å gå. Akkurat som man sier “skal bare sjekke facebook” når man egentlig skal gjøre lekser, også blir man sittende der helt til man glemmer å gjøre lekser og finner noe annet å gjøre i stedet!

Vel, nå skal jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner og fine kommentarer før jeg faktisk går og legger meg! Setter virkelig pris på det!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Elise

  Så fint bilde :) Haha, slik var det til meg i går og! Skulle baaare se ferdig PLL, men endte opp med å lese litt blogger også :)

  June 30, 2011 at 07:54
 • Reply Pernille Merethe

  åå, PLL – man klarer aldri å stoppe!

  July 1, 2011 at 20:05
 • Reply bildevilde

  aww så søt hun var :D

  July 1, 2011 at 20:09
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.