Follow:
Foto, Hverdagen

Just my luck

Donaji

Komponist er enda noe jeg ikke skal bli, men nå ble jeg trekt opp i komposisjon til muntligeksamen. Just my luck, tenkte jeg da jeg fikk vite det. Just my luck, tenkte jeg også da jeg installerte noteprogrammet vi bruker på dataen min og fikk følgende melding: “This is a demo version of Sibelius, so saving is disabled.” Som dere sikkert forstår, er det en fordel å kunne lagre det man jobber med, så da var det bare å dra tilbake til skolen for å sette seg på datalaben der. Der ble jeg sittende til litt over åtte, og heldigvis er holdninga mi til hele eksamen ganske mye bedre nå enn da jeg kom dit! Jeg har ikke fått noen ideer om at jeg skal bli komponist enda (og tror nok ikke det kommer til å skje), men jeg skal da få levert noe som høres ganske greit ut på fredag!

 

Share on
Previous Post Next Post

Se også