Follow:
Foto, Hverdagen

Just my luck

Donaji

Komponist er enda noe jeg ikke skal bli, men nå ble jeg trekt opp i komposisjon til muntligeksamen. Just my luck, tenkte jeg da jeg fikk vite det. Just my luck, tenkte jeg også da jeg installerte noteprogrammet vi bruker på dataen min og fikk følgende melding: “This is a demo version of Sibelius, so saving is disabled.” Som dere sikkert forstår, er det en fordel å kunne lagre det man jobber med, så da var det bare å dra tilbake til skolen for å sette seg på datalaben der. Der ble jeg sittende til litt over åtte, og heldigvis er holdninga mi til hele eksamen ganske mye bedre nå enn da jeg kom dit! Jeg har ikke fått noen ideer om at jeg skal bli komponist enda (og tror nok ikke det kommer til å skje), men jeg skal da få levert noe som høres ganske greit ut på fredag!

 

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Ingvild

  Oi. Visste ikke at man kunne komme opp i det muntlig. Lykke til! :)

  June 16, 2011 at 00:00
  • Reply Kristine

   Trodde sannsynligheten for å komme opp i musikk fordypning var ganske nære null, men der tok jeg visst feil :P

   June 17, 2011 at 06:11
 • Reply tonje

  Masse lykke til! Det hørtes spennende ut, men også svært utfordrende. Er sikker på at det går fint!

  June 16, 2011 at 00:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.