Follow:
Foto

Keep me where the light is

Jeg fikk beskjed om å poste dette bildet av Roberta med denne tittelen, så da ble det sånn. Jeg og Roberta hadde en liten photoshoot utenfor skolen i dag, men det varte ikke lenge før vi gikk tom for ideer. Dessuten innså jeg at jeg burde øve meg mye på å ta portrettbilder, for det er virkelig mye jeg kan forbedre. Jeg synes for eksempel det er skikkelig vanskelig å få øynene i fokus og å få rett lys. Noen som har noen tips?

Jeg skal spørre Roberta om jeg får lov til å poste noen flere bilder, men de er nok ikke så veldig mye bedre enn dette. Uansett; øvelse gjør mester som det så fint heter, og nå fremover skal jeg øve meg masse! Jeg skal dessuten få surret meg til å prøve refleksskjermen en gang og… snart!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Helene

  Kan jeg helt sikkert :) Synes forresten ikke det var så veldig u-vellyket som du sier jeg. Du har fått lyset fra rett plass(Ingen fæle skygger: som gjør det flatterende)

  Og reflektor er ikke noe jeg bruker, har den med meg noen ganger, men så langt har jeg bare brukt den en gang. Jeg har en sånn 3-i-et reflektor med gull sølv og sånn softboks lignende greie inni. Den softboksgreia inni er veeeldig fin når det er sol ute, om man holder den opp mot sola slik at den skygger for ansiktet blir det sånn mykt lys :) Men helt ærlig så bruker jeg den ikke, fordi det er vanskelig å holde reflektor i den ene hånda og kameraet med det andre :P

  June 2, 2010 at 19:41
 • Reply Elise

  Det var fint da :) Blir sikkert enda bedre når du har lært litt mer om portretter! Har desverre ingen tips å komme med, siden jeg ikke kan det selv.

  June 2, 2010 at 20:05
 • Reply Hilde

  Jeg syns det var fint jeg :) Men det finnes jo slike greier til photoshop som gjør øynene mye tideligere og finere :)

  June 2, 2010 at 21:52
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.