Follow:
Foto

Keep me where the light is

Jeg fikk beskjed om å poste dette bildet av Roberta med denne tittelen, så da ble det sånn. Jeg og Roberta hadde en liten photoshoot utenfor skolen i dag, men det varte ikke lenge før vi gikk tom for ideer. Dessuten innså jeg at jeg burde øve meg mye på å ta portrettbilder, for det er virkelig mye jeg kan forbedre. Jeg synes for eksempel det er skikkelig vanskelig å få øynene i fokus og å få rett lys. Noen som har noen tips?

Jeg skal spørre Roberta om jeg får lov til å poste noen flere bilder, men de er nok ikke så veldig mye bedre enn dette. Uansett; øvelse gjør mester som det så fint heter, og nå fremover skal jeg øve meg masse! Jeg skal dessuten få surret meg til å prøve refleksskjermen en gang og… snart!

Share on
Previous Post Next Post

Se også