Follow:
Hverdagen

Keep your eyes on the road and your hands upon the wheel

Jeg tenkte jeg skulle si fra om at jeg fremdeles lever! Jeg verken kjørte av veien eller kjørte på noen, til tross for at jeg kjørte over ti runder i rundkjøringer i dag. Jeg greide til og med å la være å kvele bilen i rundkjøringa, noe jeg ser på som en sensasjon med tanke på at det er meg det er snakk om. Dessuten var det faktisk bare tredje gang jeg kjørte bil med manuelt gir. Jeg er skikkelig stolt av meg selv! Det må det jo være lov til å være innimellom!

Det begynner virkelig å ta av her med bilder som ikke har noen verdens ting med teksten å gjøre, men jeg håper det ikke har så mye å si. Jeg lurer litt på å enten kutte ut slikt unødvendig snakk og heller skrive en mer …eh.. kunstnerisk blogg, men på samme tid synes jeg det er så greit å kunne se tilbake på hva jeg holdt på med for en stund siden. Ah, det er så altfor mange ting det går an å lure på!

Share on
Previous Post Next Post

Se også