Follow:
Annet

Å kjøpe eller ikke kjøpe

Det har seg slik at jeg trenger en ny data. En som ikke har ei vifte som overdøver lyden fra høytalerne, en som ikke bestemmer seg for å slå seg av når den selv føler for det og en som ikke bruker flere timer på å laste inn bilder. Og jeg har veldig lyst på Mac. Problemet er bare at jeg i så fall må bruke nesten alle sparepengene mine, og selv om jeg ikke vet om noe jeg trenger dem til i nærmeste fremtid, så kan det jo være greit å ha litt penger i banken for sikkerhets skyld.

Så spørsmålet er; skal, skal ikke?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Hilde

  SKAL! Du kommer ikke til å angre! Jeg er i allefall kjempefornøyd med min.

  Kom forresten over en kampanje på komplett.no. 13″ MacBook Pro med Office-pakken til drøye 10.000kr. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=486131

  Det er ikke så ille med tanke på at man må kjøpe Office-pakken utenom til drøye 1300kr.

  February 24, 2010 at 13:22
 • Reply Caroline (caramelsilver)

  Jeg skaffet meg en Mac (eller, jeg betalte halvparten mens den andre halvparten var både bursdag og julegave.) og jeg angrer ikke. Jeg driver fortsatt å lærer meg hvordan alt funker, men den er kjappere og blir mindre varm enn PC’er. Den er også veldig digg å skrive med.

  February 24, 2010 at 14:29
 • Reply Elise

  Kjøp den! Tror nok ikke du kommer til å angre. Skal begynne å spare til en MacBook selv jeg ;)

  February 25, 2010 at 18:07
 • Reply Kristine

  Da blir det mest sannsynlig Mac på meg. Spørs bare om det blir ny eller brukt. :)

  February 28, 2010 at 00:44
 • Reply Linn

  Jeg kjøpte mac for 1,5 år siden, og den fungerer perfekt den dag idag. Men hvis du skal gjøre det – gå gjerne for den billigste typen.. Den sorte min kom på 13 000 tilsammen, det er insane. Men Mac er veldig enkelt og raskt, noe jeg tror de fleste verdsetter :) Pc-er er så vanvittig treige av seg.

  March 2, 2010 at 00:18
 • Reply Daniel

  Dersom du skal gå for Mac er det lurt å vente. Det kommer snart nye Macbook Pro med mye bedre spesifikasjoner som vil erstatte de som er ute til salg nå. :)

  Dersom du skal kjøpe ny vil du sitte igjen med mye mer for pengene. Prisen på de eldre modellene vil også synke etter de nye kommer, og man skal ikke se bort i fra at det kommer diverse salg for å tømme lagrene for de nåværende modellene.

  March 2, 2010 at 19:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.