Follow:
Annet, Hverdagen, Musikk

Klar for UKM!

I går kveld gjorde jeg en siste finpuss på de to bildene jeg meldte på UKM – det vil si, jeg og pappa brukte et par timer på å prøve ut omlag alle filterene i Photoshop. Det er utrolig hvor mye rart som går an! Det ble til at vi skrev ut noe temmelig normalt, men jeg tror nok jeg skal bli flinkere til å leke meg med spesialeffekter nå fremover! Må bare få tatt noen bilder først…

Uansett; i morra og på torsdag er det altså UKM – og jeg gleder meg skikkelig! Tror det blir mange bra innslag fra scenen i år, og på torsdag skal vi ha pauseunderholdning! Vi skal ha noen nummer fra Hairspray. Musikken begynner å falle på plass nå (i hvert fall deler av den), og det er så gøy å kunne høre litt av hvordan det blir… hvis dere har anledning til det, må dere absolutt ta dere en tur til Bjugn Kulturhus på forestilling 12., 13. eller 14. februar! Det er helt sikkert verdt turen!

Ellers så har jeg, som dere ser, laget et nytt design igjen. Det er jo ganske likt det forrige, men jeg synes det er forfriskende med noen litt lysere farger!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Så fin header. :)

  Jeg gleder meg noe sinnsykt til Hairspray!

  • Kristine

   Takk!
   Tror Hairspray blir bra, selv om vi er ganske stressa nå! xP

 • Elsker det nye designet!

 • Dette designet var helt fantastisk. Jeg ble helt målløs når jeg kom inn her nå. :)

 • Tusen takk :D Brukte stativ, ja. Har aldri fått til noen bilder av himmelen før, men i kveld fant jeg ut at utstyret mitt ikke er godt nok til å fokusere på stjerner. Fikk faktisk til å få et skarpt fokus på månen, men når jeg tok bilder ble alt helt forferdelig… Vet du kanskje hva jeg må gjøre for å få det bedre? :)

  • Kristine

   Brukte du manuelt fokus? Tror ikke det kreves så alt for mye av utstyr for å få til bra stjernebilder ettersom det bare er prikker med lys, så du må bare fortsette å prøve deg frem! :)

 • KJEMPEfint design :D

 • du er dødsflink med design! det var kjempefint. elsker det :-) leser bloggen din fast, forresten :D