Follow:
Hverdagen

Let it rain

Det var på tide at regnet kom, slik at jeg kan sitte ute i vinterhagen (glasshuset vårt) og lese mens jeg hører regndråpene på taket, men kanskje aller mest fordi det begynte å bli temmelig tørt. Det har allerede sluttet, men jeg tror ikke vi skal se bort ifra flere slike regnskurer med det første.

The clouds suddenly cracked an hour ago, and the long awaited rain poured down, much to my enjoyment. I like rain in the summer, when it’s not windy as well.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Digger det siste bildet =) Du skulle drukket vin også!

  • På Brekstad har det ikke regnet en eneste dråpe. Jeg vil ha regn! ;p

  • Det har ikke regnet på lenge her hvor jeg bor, håper ikke det kommer heller ;) Det siste bildet var kjempefint!

  • OMG! Det første bildet var fint.

  • Fine bilder :)

  • Fine bilder, og ikke minst fin blogg! Jeg vil også ha eget domene..

  • Åh, det hørtes skikkelig koselig ut! Jeg elsker å høre på regn på taket. Fine bilder:)

  • Åh, det hørtes fint ut! Jeg har alltid hatt lyst på en vinterhage, det høres så koselig ut. Innbiller meg at det lager litt av samme lyden som når man sitter i forteltet på campingvogna og det begynner å regne. Fineste lyden i verden :D