Follow:
Film og tv, Hverdagen

Light as a feather

Slik føler jeg meg etter første skoledag etter vinterferien. Litt fordi jeg greide å komme meg gjennom dagen, til tross for minimalt med søvn, og aller mest fordi det ikke er så lenge til påskeferien. Faktisk bare fire uker! Det kommer til å gå fort!

I kveld var det premiere på årets sesong av Farmen, og hele familien var benket foran tv-skjermen. Hvorfor? Jo, det ble nemlig spilt inn like ved der vi bor, og det er masse kjentfolk med! Jeg synes i grunn Farmen er litt kjedelig å se på, men så er det ikke hver dag naboøya er på tv heller. Følger dere med på Farmen?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Godt at påsken nærmer seg :) I dag kjøpte jeg marsipanegg, hehe.

 • oi, så gøy da. Virkelig vakkert der ute ved kysten da!! :)

  • Kristine

   Ja, det er det! Bare synd de filmet akkurat i den perioden det var så dårlig vær. xP

 • Jeg så noe av først episode, vet ikke helt hva jeg syns enda. Men det blir visst masse drama utover. Og det var jo bare så typisk at noe ble gjort med båten siden de måte love å ta den med tilbake i samme stand som den var :)

 • Flott bilde! Er ikke så glad i å følge med på Farmen jeg heller. Ser sikkert en episode nå og da :)

 • Jeg har alltid likt Farmen faktisk, men aldri fulgt sånn slavisk med på det. Gleder meg til å se flere kjentfolk!!

 • Nydelig bilde. Jeg syns det er LITT godt å være tilbake på skolen, men gleder meg til påskeferien som ikke er så langt unna!