Follow:
Foto, Hverdagen

Little white kitten

Nettet er veldig ustabilt i dag, så det var ikke greit å få oppdatert nå, men her er i hvert fall noen flere kattebilder! Disse er litt forskjellige fra de andre. Jeg synes det er artig at det går an å få til så mye forskjellig med bare litt variasjoner av perspektiv og redigering!

Jeg har forresten endelig lært hva indian summer betyr (vel, nesten)! I dag har det vært varmt, skikkelig varmt. Bare så synd at jeg er på skolen hele dagen… i morgen derimot, er det onsdag, og onsdagene i dag er enda herligere enn i fjor! Vi har bare tre timer, og er ferdige kvart på elleve!

Sliter dere med ustabilt nett?
Har dere korte eller lange dager på skolen?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Søte pusekatten <3

  sv: Mjo, det er kanskje litt undereksponert.. (Er egentlig litt usikker på alle disse fotouttrykkene;p) Eller så er det bare jeg som har redigert det litt for mørkt. Originalen er mye lysere.

 • ååh den eeer så søt :)

 • Ustabilt og ustabilt.. kan heller kalles at jeg nesten aldri har internett. Har ikke fått det mobile bredbåndet enda -.-

 • Nydelig katt, aw :) Det har vært så deilig vær de siste to dagene, I love it! Sliter med ustabilt nett av og til.. men ikke så alt for ofte lenger. Vi har for det meste lange dager på skolen. Begynner klokken 08:25 og slutter 15:30. På mandager har vi bare tre timer skole og begynner ikke før 12:15.. det er veldig greit. På onsdager slutter vi 14:30 og på torsdager begynner vi 09:35 :) Hehe.

 • FIN PUS! liker lyset også.

 • Katter er fine dyr <3
  veldig stabilt nett…
  Dagene er i utganspunket ikke så lange, men blir lange når jeg bruker 2 timer på å komme meg til og fra skolen :S

 • Jeg har ganske ustabilt nett innimellom. for en søt katt :-)

 • Mia

  Ikke no’ ustabilt nett her, nei! Stefar eier kabelselskapet i byen, så han fikser alt. ;)
  Skoledagene er fra 08:25 til 15:30 hver eneste dag, utenom onsdager da jeg slutter 14:30. Så lange dager, ja.

  Elsker designet ditt!

 • Mia

  SV: Jeg bruker IE. Bakgrunnen din så bra ut helt til jeg satte visning på 50%, da ble den litt rar. :P

 • Ine

  Oppdaget akkurat bloggen din. Mange flotte bilder her!

 • eg sitte ikje med ustabilt nett og går heller ikje på skole :)

  for noen ultrasøte bilder. eg har så lyst på min egen katteklatt.

 • åh, elsker lyset på bildene! du er så flink :D
  liker bare bloggen din mer for hver gang jeg er innom :)

 • Nåmmen, så nydelig! :D

  Jeg har mobilt bredbånd, så ja, sliter en del med tregt nett. Kjiiiipt.