Follow:
Bøker, Film og tv

Living dead in Dallas – Charlaine Harris

Jeg sa vel at jeg ikke skulle lese flere av True Blood-bøkene, men slik gikk det ikke. Living dead in Dallas er den andre boka i serien om Sookie Stackhouse. Nå må Sookie dra til Dallas for å løse enda et vampyrmysterie, samtidig som en av vennene hennes hjemme i Bon Temps blir drept. Rene påskekrimen, jo! (Bare at det ikke er krim i det hele tatt – mer “se hvem som dør neste gang!”.)

Jeg syntes boka var helt grei. Den er omtrent som den første boka i serien: ganske spennende, men ikke spesielt bra skrevet (den er full av grammatiske feil, og det irriterer i hvert fall meg). Jeg holder fremdeles en knapp på tv-serien! Bøkene og tv-serien er vidt forskjellige ting, og karakterene i tv-serien er mye mer interessante!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Har ikke lest noen av de bøkene om Sookie Stackhouse og tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Men jeg begynte å lese House of Night-serien (vampyrer det også!) på lørdag, og nå er jeg hooked. Bøkene er ikke bra i den forstand som Harry Potter, men jeg klarer ikke å legge dem fra meg. Og så skal det sies at jeg leser dem på norsk fordi bokhandelen ikke hadde dem på engelsk, og oversettelsen er GRUSOM! Føler meg som den norsk-geeken der jeg sitter og retter gramatikken xD Så nå skal jeg skynde meg ned på biblioteket for å se om de har resten av serien. :-)

  • Sv: Hihi, tusen takk! :D Hehe, det koseligste er jo ha en sykkel i det hele tatt. Å sykle på sommeren er noe av det koseligste som finnes! :)

    Jeg hakke lest noen av bøkene, men har sett noen få episoder. Ser ut som om det blir en trend å lage filmer og serier ut av bøker som egentlig er dårlige. Litt som Sex And The City. Rare greier.

  • Liker serien best jeg og, selv om bøkene er helt like som serien er. Orket bare å lese den første boken jeg :)

  • Jeg har lest de fem første bøkene. Jeg er helt enig, de er ganske spennende, men ikke særlig bra skrevet. Jeg irriterer meg utrolig mye over grammatikkfeil, i hvert fall i sånne tilfeller! Holder en knapp på tv-serien jeg også, den er så utrolig mye bedre! Det er så genialt. ^^