Follow:
Bøker, Film og tv

Living dead in Dallas – Charlaine Harris

Jeg sa vel at jeg ikke skulle lese flere av True Blood-bøkene, men slik gikk det ikke. Living dead in Dallas er den andre boka i serien om Sookie Stackhouse. Nå må Sookie dra til Dallas for å løse enda et vampyrmysterie, samtidig som en av vennene hennes hjemme i Bon Temps blir drept. Rene påskekrimen, jo! (Bare at det ikke er krim i det hele tatt – mer “se hvem som dør neste gang!”.)

Jeg syntes boka var helt grei. Den er omtrent som den første boka i serien: ganske spennende, men ikke spesielt bra skrevet (den er full av grammatiske feil, og det irriterer i hvert fall meg). Jeg holder fremdeles en knapp på tv-serien! Bøkene og tv-serien er vidt forskjellige ting, og karakterene i tv-serien er mye mer interessante!

Share on
Previous Post Next Post

Se også