Follow:
Bøker, Hverdagen

Lovbrudd i stekende sol

Jeg kunne til en forandring ta med påskekrimen ut i dag. Selv om det var litt vind innimellom, tok sola sannelig godt! Jeg er nok fremdeles like blek som før, men det hjelper på å kjenne varmen på kroppen. Jeg er allerede i mye bedre humør enn det jeg var i går (og jeg har faktisk fått til en tegning av Jacob som jeg er temmelig fornøyd med)!
Boka jeg leser heter forresten Kakerlakkene og er skrevet av Jo Nesbø. Alt av Jo Nesbø er verdt en titt, og selv om jeg ikke leser så mye krim til vanlig, så har jeg snart lest alle bøkene i serien om Harry Hole.

Nå er krokusene i full blomst også, og jeg håper påskeliljene følger etter snart. Det er herlig med vår! Det regnet litt i kveld, men lufta var likevel ikke kald etterpå, men frisk og god. Akkurat slik det skal være!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply ingunn

    hurraa for krokus! vår:D

    April 10, 2009 at 22:57
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.