Follow:
Annet

Luke 1: Første desember

Enten snøen ligger på bakken eller ikke, er det noe magisk med første desember! Har du småsøsken, våkner de nok ekstra tidlig i dag, og for din del betyr det kanskje at du endelig gir deg selv lov til å drikke julebrus, høre på julemusikk eller prøvesmake bittelitt julegodt.

Plutselig er det bare tjuefire dager til jul – og tiden går fort. Stresset kommer snikende – men det er ikke det samme stresset som eksamensstresset eller stresset du kjenner når du springer for å rekke bussen. Det er koselig stress. Det blir enklere å få gjort det du skal, for det er ikke så lenge igjen til juleferien. Det er enklere å stå opp om morgenen, for du har noen små gleder som frister deg ut av senga. Og det er enklere å holde humøret oppe, for folk er generelt gladere i desember.

Kanskje har du fremdeles en egen adventskalender, og du følger kanskje med på julekalenderen på tv når du har tid. Det kan vel også hende at du har blitt for stor til sånt (i følge enten deg selv eller andre), men da kan jeg og Ida-Marie trøste deg med at vi skal bidra til julestemningen! Vi har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

Ida-Marie har forresten bursdag i dag! Slett ikke en dårlig dag å ha bursdag på! Dere må stikke innom bloggen hennes og legge igjen en gratulasjon!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Dette skal bli bra! Gleder meg :)
  Tusen takk forresten!

  December 1, 2010 at 18:13
 • Reply iseliniselin

  Jeg spiste hele kalenderen min i dag, haha, for jeg skal snart reise :p Fine bilder btw! :)

  December 1, 2010 at 19:00
 • Reply Hilde

  Jeg elsker desember!

  Jeg har ikke sjokoladekalender i år siden jeg er allergisk og reagerer veldig på nøttesporene i sjokoladen. Vurderer å kjøpe meg en Haribo-kalender da!

  December 1, 2010 at 19:18
 • Reply Mette

  Så spennende! :D Blir artig å se hva som skjer videre! :D

  Det nye designet ditt var forresten kjempefint! :) Liker at det er så enkelt! ^^

  December 1, 2010 at 19:36
 • Reply Elise

  Elsker desember <3 I dag har jeg drukket den første julebrusen, spist de første pepperkakene og kakemennene og sett julekalender på tv! Blir aldri for gammel til barnetv i julen :)

  December 1, 2010 at 22:26
 • Reply Bildevilde - foto og webdesign

  det siste bildet var magisk! og det nye designet ditt var hærlig :)

  December 2, 2010 at 06:55
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.