Follow:
Annet

Luke 16: Winter wonderland

Ida-Marie og jeg har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

7 dager til julaften!

Jeg skulle ønske jeg kunne vise dere hvor mye snø som har kommet i dag, for det er mye! Det snødde så mye at bussen min kom en halvtime for sent, og innen den tid var jeg nesten helt nedsnødd. Og ikke bare var det snø, som jo er fint nesten uansett, men det var store snøfnugg – ordentlige snøkrystaller. Sånne som glitrer skikkelig!

Som sagt så skulle jeg ønske jeg kunne vise dere det, men noen ganger er man nesten nødt til å bruke fantasien.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Mette

  Det er fint med slike store snøfugg! :)

  December 17, 2010 at 08:07
 • Reply mmaddiiee

  sv. haha, du kødder? SÅ langt har ikke foreldrene mine dratt det, men de forteller om bloggen på selskaper og sånt, så det er nesten like ille..

  December 18, 2010 at 11:09
 • Reply Elise

  Ah, jeg gleder meg sånn til julen kommer! Askepott <3

  December 18, 2010 at 12:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.