Follow:
Annet, Film og tv

Luke 18: Jul på tv

Ida-Marie og jeg har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

Noe av det koseligste jeg vet om i dagene før jul og i løpet av jula er å se juleprogrammer på tv. Mens vi vasker og ordner opp, ser vi ofte på julefilmer og på morgenen 1. juledag sitter vi for eksempel med hver vår julesokk, som regel med twist og klementiner, og ser på julemorgen.

Jeg så nettopp litt på tv-programmet i kveld, og da så jeg at det skal være en julespesial av en av favoritt-seriene mine, Hvilket liv! Den går på NRK1 kl. 19.55. Jeg er vel ikke hjemme da, men jeg regner med at episoden blir lagt ut på NRK nett-tv etterhvert.

Det har dessuten blitt laget en juleepisode av Glee (“A very Glee Christmas”) som jeg gleder meg masse til å se! Den siste episoden av Beat for beat (med julesanger), ligger også på NRK nett-tv. Dere bør ta en titt!

Ser dere mye på tv i jula?
I så fall, hva ser dere?


Share on
Previous Post Next Post

Se også