Follow:
Annet

Luke 20: Spre glede

Ida-Marie og jeg har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

Bilde tatt av Ida

Jula handler kanskje om mat og snø og juletrær, men for de fleste av oss er det ikke det som er det sentrale med jula. For de fleste av oss er jula først og fremst en tid for å vise andre at man bryr seg om dem. En tid for kjærlighet og glede. Det er nok en grunn til at vi henger pepperkakehjerter i vinduene og gir hverandre gaver.

Den største gleden du kan ha er å gjøre andre glad, er det et ordtak som lyder, og det skal nok vanskelig gjøres å finne et ordtak som er mer relevant for juletida enn det. I dagens luke kommer vi med en oppfordring til dere om å gjøre noen glad!

Det skal nemlig ikke så mye til – si noen fine ord til noen, skriv et julekort, en e-post til en venn du ikke har sett på lenge eller gjør noe så enkelt som å skrive en hyggelig kommentar på bloggen til noen! Tenk hvor mange som får en ekstra fin dag om alle som leser dette sprer litt glede!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.