Follow:
Annet, Musikk

Luke 3: Julemusikk

Ida-Marie og jeg har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

Musikken er en viktig del av jula! Den er overalt: på konserter, på radio, på tv og de fleste av oss går vel rundt og nynner på en eller annen julesang gjennom stort sett hele desember. I dagens luke finner dere min favoritt-julemusikk. Det er en fin blanding av mye rart – alt fra Sølvguttene til Bryan Adams. Klikk på kryssene for å høre hver enkelt sang på Spotify (eller se hele spillelista mi her). Dere finner nok også det meste på youtube! Kos dere!

x Last Christmas – Glee
x Carol of the Bells – John Williams
x Glade jul – Sølvguttene
x When you wish upon a star – Lous Armstrong
x Christmas time – Bryan Adams
x Driving home for Christmas – Chris Rea
x All I want for Christmas is you – Mariah Carey
x Baby, it’s cold outside – Kurt Nilsen og Christel Alsos
x Santa Claus is coming to town – Jackson 5
x White Christmas – Bing Crosby

Hva er din favorittjulesang?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Så mye fin julemusikk! :D Utrolig koselig. Jeg aner ikke hva som er min favoritt, for det er så mange som er utrolig fine og gir meg skikkelig julestemning.

  Forresten, kalenderideen deres er kjempefin! Det er artig lesestoff, og hjelper på julestemningen. :D

  // Tusen takk! :)

 • Maren

  Maria Mena- Home for christmas er fantastisk fin :)

 • takk for tipsene, leita etter noen gode julesanger :D

 • Fine bilder og mange fine julesanger. :-) Min favoritt julesang må nok være Kelly Clarkson-My grown up christmas list.

 • Dette er supert! Tusen takk, jeg er ikke noe flink til å sette sammen lister så det er fint med litt inspirasjon :D

 • Maria Mena- Home for christmas er syykt fin!! <3

 • ah, fine bilder!

  mine favorittjulesanger er Chris Rea – Driving Home For Christmas og Carola – Mitt Hjerte Alltid Vanker :) :)

 • Chris Rea – Driving Home For Christmas UTEN tvil <3 og Carola – Himlen i min famn!