Follow:
Annet

Luke 4: Julebakst

Ida-Marie og jeg har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

I dag satte mamma for alvor i gang med julebaksten. Nå står det bokser med pepperkaker og momser i skapene, og i fryseren er det smultringer og hjortetakk. I dagens luke har jeg samlet syv oppskrifter til dere på de småkakene jeg liker best til jul!

x Pepperkaker
x Smultringer
x Momser
x Kolakaker
x Silkekaker
x Kokosmakroner
x Sirupssnipper

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply maja

  naam! vi har også hatt litt julebakst her hjemme i dag :)

  December 4, 2010 at 18:34
 • Reply Frida

  Det så utrolig godt ut! Gæh, kjenner jeg fikk utrolig lyst på ferske smultringer nå. Kjøpte på butikken her en dag, og kunne lett stilt opp i NM for skuffa kids der og da.

  December 4, 2010 at 20:16
 • Reply Helene

  Herlige bilder, liker kalenderen deres! :) Bakte kokosmakroner og dyppet dem i freia melkesjokolade i dag jeg! :D

  December 5, 2010 at 02:19
 • Reply Mette

  Så koselig! :D Nå fikk jeg lyst å bake pepperkaker!

  December 5, 2010 at 10:08
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.