Follow:
Annet

Luke 4: Julebakst

Ida-Marie og jeg har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

I dag satte mamma for alvor i gang med julebaksten. Nå står det bokser med pepperkaker og momser i skapene, og i fryseren er det smultringer og hjortetakk. I dagens luke har jeg samlet syv oppskrifter til dere på de småkakene jeg liker best til jul!

x Pepperkaker
x Smultringer
x Momser
x Kolakaker
x Silkekaker
x Kokosmakroner
x Sirupssnipper

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • naam! vi har også hatt litt julebakst her hjemme i dag :)

  • Det så utrolig godt ut! Gæh, kjenner jeg fikk utrolig lyst på ferske smultringer nå. Kjøpte på butikken her en dag, og kunne lett stilt opp i NM for skuffa kids der og da.

  • Herlige bilder, liker kalenderen deres! :) Bakte kokosmakroner og dyppet dem i freia melkesjokolade i dag jeg! :D

  • Så koselig! :D Nå fikk jeg lyst å bake pepperkaker!