Follow:
Annet

Luke 8: Desembersola

Ida-Marie og jeg har bestemt oss for å lage en adventskalender til dere i år. De neste tjuefire dagene skal vi gi dere en dose jul! Dere vil finne lukene på enten min eller Ida-Marie sin blogg, og det kommer til å dukke opp mye forskjellig!

Det er ikke så lenge man kan se sola nå i desember. Er du heldig, dukker den kanskje opp noen få timer om dagen, men når den først gjør det, er desembersola noe av det fineste som finnes. Lyset er gyldent. Det får snøen til å glitre og isperlene på trærne til å skinne. Desembersola varmer slett ikke som sola i august, men den lyser likevel minst like mye opp i hverdagen.

Det er ikke bare innendørs man kan oppleve mye fint i de mørkeste vintermånedene. Om du ikke bor for langt nord, bør du virkelig ta turen ut midt på dagen om du har muligheten, og hvis ikke, er ikke ettermiddagene så verst heller – når himmelen er blå og stjernene begynner å titte frem.

(Beklager at lukene kommer litt sent, men desember er som kjent ikke den minst hektiske måneden. Vi skal nok nå luke 24 i tide!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også