Follow:
Annet, Hverdagen

Mitt budskap til verden

Ida har et prosjekt gående, der man skal ta et bilde av hånda si med et budskap man vil dele. Her er mitt i-siste-liten-bidrag (fristen er i kveld). Jeg mener man kommer veldig langt (og har det generelt bedre) om man prøver å se løsninger i stedet for problemer og hvis man tenker at ting ordner seg! For det gjør det i de aller, aller fleste tilfeller, om du bare går inn for det.

I dag har jeg faktisk hatt helt fri, og jeg og søstra mi var til og med ute en tur for å ta noen bilder, men det var helt utrolig kaldt! Jeg tror vi var ute i fem minutter før vi fant ut at det var best å komme seg inn igjen. Fikk tatt noen bilder, men jeg håper det går litt bedre neste gang…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply iseliniselin

  Copy that, og fint bilde ;)

  November 28, 2010 at 18:31
 • Reply Mette

  Veldig, veldig enig! Bildet var kjempefint. Liker lyset utrolig godt, Det var kjempefint, og i tillegg passet det fint til symbolikken i bildet! :)

  // Tusen takk! :D

  November 28, 2010 at 20:40
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.