Follow:
Musikk

Musikk til arbeidet

Det er viktig å ha noe fin musikk å høre på i disse eksamenstider. Jeg synes det er mye enklere å konsentrere meg når jeg hører på musikk, og jeg blir ikke like fort lei av å jobbe heller. Her er spillelista jeg hører på nå! Det går for det meste i melankolsk pop, jazz og litt klassisk.

Hva hører dere på når dere skal gjøre skolearbeid?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Jeg hører egentlig ikke på musikk når jeg øver til prøver osv. og lekser har jeg ikke så mye av..:)

  • Digger når andre deler musikklister :D Thanks!

  • Hører egentlig ikke på musikk når jeg har lekser, som er sjeldent. Men når jeg gjør så går det mye i rolig, avslappende musikk :)

  • Takk for listen, trengte litt ny musikk :-)

  • Jeg hører på Damien Rice, Brett Dennen og Kings Of Convenience.