Follow:
Hverdagen

Nå skinner sola i vinduskarmen

Jeg våkner fremdeles til fuglekvitter om morgenen, og det har nesten vært lett å stå opp denne uka. Jeg blir så glad når det er godt vær! Endelig har jeg kunnet gå tur/jogge i bare hettegenser uten å fryse, og det har jeg gjort også – jeg tror jeg har gått nesten tre mil siden lørdag. På asfalt. Ikke direkte smart når jeg omtrent ikke har rørt meg siden i høst og nettopp har vært syk. Men jeg må da vel kunne tåle litt!

Nå skal jeg sove, for i morra er det innebandy i gymmen. Jeg gleder meg som en liten unge! Er ikke hver dag jeg får lov til å springe etter folk med kølle!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Iromie Stephany

  Så utrolig fin blogg du har! Veldig fine bilder du tar :-)

  April 8, 2010 at 22:07
 • Reply Carina

  Haha: “Er ikke hver dag jeg får lov til å springe etter folk med kølle!”

  Det er SÅ deilig at været blir mildere!!!

  April 8, 2010 at 22:28
 • Reply BrilliantBrunette

  Så fint bilde!

  April 8, 2010 at 22:39
 • Reply Caroline

  Innebandy og volleyball er virkelig morsomme idretter, spør du meg! :) Utrolig fint bilde!

  April 9, 2010 at 00:34
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.