Follow:
Bøker, Film og tv, Musikk

Narnia

Nå nettopp spilte iTunes tilfeldigvis Narnia-temaet jeg spilte inn på gitar i studioet på skolen da jeg skulle ha engelskeksamen i tiende, og jeg ble ganske overraska over at det ikke høres verre ut! Selv om jeg har gitar som hovedinstrument på skolen, er jeg ikke spesielt flink (men jeg jobber med saken!), så at jeg fikk til noe sånt for et og et halv år siden, er ikke så ille!

Brukte dere forresten å se på de gamle BBC-seriene som gikk på Jule- og Påskemorgen? Jeg har dem på dvd og synes det er så koselig å se noen episoder før jul, men må ærlig innrømme at jeg helst ser den nye versjonen av Løven, Heksa og Klesskapet (som bildet over er hentet fra). Filmversjonen av Prins Caspian, derimot, liker jeg ikke i det hele tatt! Den er alt for Hollywood, og det er så mye som er forandret!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Jeg husker jeg bruke å se Narnia i julen, det var så spennende! Men, må innrømme at jeg liker den nyere utgaven best. Har ikke sett Prins Caspian enda da (;

 • Jeg foretrekker helt klart serien som gikk på NRK :)
  Det var ikke dårlig gitarspill det der, nei! (y)

 • Jeg elsker den første Narnia-filmen, mens tv-serien liker jeg ikke i hele tatt :p
  Narnia er synonymt med jul :)

 • Jeg ELSKER Narnia, men ser helt bbc-serien;) Nostalgi!:) Liker filmene også, men..

  Er det tre eller fire dvd’er i bbc-serien? Jeg har fått det for meg at det er fire, men jeg har bare sett tre i butikkene..

  • Kristine

   Det er Løven, Heksa og Klesskapet, Prins Caspian og Reisen til det Ytterste Hav (som er på en dvd) og Sølvstolen. Så det er fire serier, men tre dvd-er. :)

 • Å ja, eg brukte å se på det kver morning på lørdager og søndager då eg var liten, den serien altså, det var skikkelig kos. mykje bedre enn filmen ja :) det var tider det.

 • ja jeg så narnia på jule morgen og sånt, det var så koseliiig.