Follow:
Film og tv

New Moon-premiere

I natt er det omsider premiere på New Moon! Til tross for at den har fått utrolig dårlige kritikker, gleder jeg meg til å se den! Jeg kan ikke si jeg har så høye forventninger, så det skal nok gå bra. Det jeg derimot er litt nervøs for, er å sovne – jeg sliter allerede nå med å holde øynene åpne. Heldigvis har jeg noen som helt sikkert kommer til å vekke meg hvis det skjer!

Skal dere se New Moon i natt?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Hilde

  Jepp! Bare for å se på Taylor Lautner selvfølgelig xD

  November 19, 2009 at 18:12
 • Reply Elise

  Jeg skal se den, hurra :D

  November 19, 2009 at 19:50
 • Reply Marit

  Skal se den på søndagen, forhåpentligvis :)

  November 19, 2009 at 20:14
 • Reply Oda

  skal se den i morgen! har heller ikke så høye forventninger, meen jeg gleder meg!!

  November 19, 2009 at 22:05
 • Reply kristinefargerik

  Jeg har heller ikke så høye forventninger til den, men jeg skal nok se den ja :)

  November 20, 2009 at 13:01
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.