Follow:
Film og tv

New Moon-premiere

I natt er det omsider premiere på New Moon! Til tross for at den har fått utrolig dårlige kritikker, gleder jeg meg til å se den! Jeg kan ikke si jeg har så høye forventninger, så det skal nok gå bra. Det jeg derimot er litt nervøs for, er å sovne – jeg sliter allerede nå med å holde øynene åpne. Heldigvis har jeg noen som helt sikkert kommer til å vekke meg hvis det skjer!

Skal dere se New Moon i natt?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Jepp! Bare for å se på Taylor Lautner selvfølgelig xD

  • Jeg skal se den, hurra :D

  • Skal se den på søndagen, forhåpentligvis :)

  • Oda

    skal se den i morgen! har heller ikke så høye forventninger, meen jeg gleder meg!!

  • Jeg har heller ikke så høye forventninger til den, men jeg skal nok se den ja :)