Follow:
Hverdagen

Nice; enjoyable, pleasant, good, satisfying, diverting, lovely, great

Noen vil kanskje kalle en dag som denne kjedelig, for hittil har ikke dagen bestått av stort annet enn å rydde litt, redigere sånne kreative bilder som det ovenfor og en tur til sentrum for å kjøpe vannmelon og hente ei bok på biblioteket. Jeg, derimot, synes ikke det er spesielt kjedelig. Jeg synes det er godt med noen sånne dager innimellom.

Og jeg har allerede planene for resten av dagen klar: lesing i sola (med nevnte vannmelon) og en joggetur så fort det er kjølig nok til at det er forsvarlig! C’est la vie!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Så fin du e!!

  • høres ut som en HERLIG dag, spør du meg :)

  • Alvilde

    Hørtes deilig ut. Dagen min har vært like innholdsrik omtrent, for første gang på et par uker. :)

  • Så koslig. Alltid deilg med en skikkelig daffedag! Kjempe søtt bilde av deg!

  • herlig! syns det er litt for varmt til å trene for tiden, faktisk, men jeg må få gjort noe snart så kanskje jeg får være uforsvarlig og ta meg en tur :p

  • Pen! : )