Follow:
Annet

Night time is really the best time to work. All the ideas are there to be yours because everyone else is asleep.

– Catherine O’Hara

Nattemennesket i meg har kommet tilbake. Denne uken har jeg ikke sovet mye. Når jeg har lagt meg, har det kriblet i meg etter å slå på lyset. Hjernen har jobbet overtid, og jeg har hatt alt for mye energi til bare å ligge stille.

I går klarte jeg ikke å ligge med lukkede øyne og prøve å sove lenger. Jeg tok frem den store røde notatboka jeg har liggende på nattbordet. Så skrev jeg lenge. Helt til jeg følte jeg hadde fått ned nok på papiret, selv om jeg hadde mye mer i hodet da enn det jeg hadde før jeg begynte. Inspirasjon og kreativitet er merkelige greier. Får du fanget litt av det, sitter du der plutselig med veldig mye.

I hele dag har ideene strømmet på, og jeg håper det ikke slutter med det første, for for første gang på lenge føler jeg at jeg kan klare ting. Det er så godt å bare ville fortsette helt til man er helt ferdig med noe, å ikke møte på hindringer. Det er så godt når kreativiteten ikke stopper opp, eller at jeg stopper meg selv og sier at det ikke er bra nok.

Jeg håper det kan fortsette å være slik en stund fremover nå – så får jeg heller tåle at jeg mister søvn og dupper av i religionstimene.

Share on
Previous Post Next Post

Se også