Follow:
Annet

Night time is really the best time to work. All the ideas are there to be yours because everyone else is asleep.

– Catherine O’Hara

Nattemennesket i meg har kommet tilbake. Denne uken har jeg ikke sovet mye. Når jeg har lagt meg, har det kriblet i meg etter å slå på lyset. Hjernen har jobbet overtid, og jeg har hatt alt for mye energi til bare å ligge stille.

I går klarte jeg ikke å ligge med lukkede øyne og prøve å sove lenger. Jeg tok frem den store røde notatboka jeg har liggende på nattbordet. Så skrev jeg lenge. Helt til jeg følte jeg hadde fått ned nok på papiret, selv om jeg hadde mye mer i hodet da enn det jeg hadde før jeg begynte. Inspirasjon og kreativitet er merkelige greier. Får du fanget litt av det, sitter du der plutselig med veldig mye.

I hele dag har ideene strømmet på, og jeg håper det ikke slutter med det første, for for første gang på lenge føler jeg at jeg kan klare ting. Det er så godt å bare ville fortsette helt til man er helt ferdig med noe, å ikke møte på hindringer. Det er så godt når kreativiteten ikke stopper opp, eller at jeg stopper meg selv og sier at det ikke er bra nok.

Jeg håper det kan fortsette å være slik en stund fremover nå – så får jeg heller tåle at jeg mister søvn og dupper av i religionstimene.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Randi

  Haha! Kan egentlig ikke tenke meg at det er så farlig å duppe av i religionstimene, så lenge du ikke sikler på pulten :D

  SV: Mange gode gamle filmer :) Merker at folk har en tendens til å si at filmer fra 2004 etc er gamle, men de er jo egentlig ikke det:)

  January 8, 2011 at 11:19
  • Reply Kristine

   for å være ærlig sliter jeg med å holde meg våken i religionstimene selv når jeg ikke er trøtt…

   January 8, 2011 at 14:17

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.