Follow:
Hverdagen

No fer vi te by’n!

 Kan ikke være turist uten å ta bilde av Munkholmen, eh?

Jeg og Kari tok båten inn til Trondheim (tidlig) om morgenen i går og bestemte oss for å gå oppover til byen siden det var skyfri himmel og skikkelig varmt! Vi så nok ut som noen turister der vi gikk langs kaia, og i rett turistånd, gikk vi oss selvsagt bort. Heldigvis tok det ikke lang tid før vi fant ut at vi var på villspor, så vi kom oss frem i tide!

Planen var at vi skulle se en DUS-forestilling (Den Unge Scene, eller noe sånt) siden noen av de i klassen var med og spilte. Jeg er ikke overbegeistret for selve stykket, men prestasjonene til skuespillerne er det ingen tvil om! Det var herlig å se på, og stemningen i salen var fantastisk!

Kari og Donaji på shopping

Så brukte vi resten av dagen i byen. Jeg fikk faktisk tak i alt jeg skulle ha (så godt som), og det var i det hele tatt veldig hyggelig! Kanskje ikke like hyggelig for Anders, som ikke er like begeistret for å gå i klesbutikker som oss andre, men han fant da noen lyspunkter gjennom dagen han også (sitat: “Kan jeg sitte der? Jippi! Da går vi dit!”)!

På H&M prøvde vi masse hatter (og solbriller). Jeg endte opp med en hvit med svart bånd, mens Vilde kjøpte denne. Om jeg kommer til å bruke min noe særlig gjenstår å se, men jeg forventer at Vilde dukker opp i sin på skolen titt og ofte nå fremover.

Hvem sier at det ikke går an å være lys og mystisk?

Home again after a lovely weekend in Trondheim! It was really nice, both the company and the play, and the weather was certainly great for a trip to the city. I hope we can do this again sometime (or more often)!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Roberta

    Høres ut som om dere hadde det veldig gøy :) Selv om jeg er veldig glad jeg ble hjemme den helgen, kjenner jeg at jeg blir litt sjalu når jeg ser de bildene.. Herlig!

    Du burde ha vært med, det var veldig koselig! Neste gang! ;)

    April 26, 2009 at 23:40
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.