Follow:
Annet

Noe nytt og noe blått

Da jeg var mindre, brukte jeg å ommøblere rommet mitt når jeg syntes jeg trengte en forandring, men nå nøyer jeg meg med å endre på bloggen. Det er litt (men bare litt) mindre tidkrevende og ikke fullt så fysisk anstrengende, heldigvis. (Tro meg – det er litt av en jobb å flytte på seng og skap når du bare er åtte år og ikke spesielt sterk!) Følte det var på tide med noe litt friskere igjen, så da ble det babyblått!

Whaddaya think?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Jaa, kjempefint. “Variatio delectat – ombyte förnöjer” som det heter på latin og svensk.

  • Fint som allti :))

  • jaa, kjempebra :)

  • Veldig friskt og fint :)

  • Snyggt! Otroligt somrig design, gilla, gilla, gilla :)

  • Lekkert! Liker det veldig godt! :) Jammen flink!

  • Nydelig! :)

  • Jeg brukte å ommøblere hele tiden også! Så er veldig enig med det du sier om bloggdesignet, jeg vil ha litt sterkere farger på bloggen nå faktisk… men føler at oppmerksomheten blir dratt litt bort fra innleggene da. Kjempefint nytt design forresten :)