Follow:
Foto

Noen ganger er det greit å gi opp

Jeg har bestemt meg for å gi opp fotoutfordringen jeg laget til meg selv i fjor. Det har jeg på en måte gjort allerede for en god stund siden, men nå er det offisielt! Jeg greide da 18/100, og det er ikke så ille det! Hvis jeg hadde husket på det, hadde jeg nok kunnet stryke ut ganske mange flere, men det går litt mot hensikten hvis jeg først skulle ta bilder og så komme på at det var et punkt på listen. Jeg skal la den ligge ute fremdeles i tilfelle noen er interesserte, og det kan godt hende jeg tar en titt på den selv også innimellom.

Men nå er det nye tider og nye ideer. Jeg har lyst til å bli flinkere til å ta mer planlagte bilder, og jeg har allerede noen tanker om hva jeg vil prøve!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Potato

  Sv: Tusen takk! Hørte på den nå nettopp etter at du kommenterte, og den var grei den! Foretrekker orginalen da, men kanskje fordi jeg er for forelsket i den til å høre på noen annen versjon :p

  Uansett, så litt på bloggen din, og jeg liker den veldig godt! Liker layouten, og alle de fine bildene. Hvis det er du som har tatt de så er du veldig flink!

  March 31, 2010 at 01:07
 • Reply Liljen ~Life As it Is~

  Du tar utrolig fine bilder, så litt synd at du avslutter den utfordringen. Men tenker det blir mange flotte bilder å se fra deg likevel :)

  April 1, 2010 at 16:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.