Follow:
Hverdagen

Norsk hovedmål skriftlig

Ingenting kan beskrive følelsene mine foran dagens eksamen bedre enn et photobooth-bilde med spørsmålstegn på… Vel, som den evige optimisten jeg er, velger jeg å se det slik: om sju timer (om jeg klarer å sitte så lenge) er jeg ferdig med en av fire eksamener før sommerferie! Er ikke det fint, så vet ikke jeg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Morsomt bilde ;) Lykke til.

  • lykke til!!!

  • Har heldigvis bare tre vi, men synes fortsatt det er tre for mye (a) Men må vel bare gjennomføres, enten man vil det eller ei…

    re: Syntes selv jeg traff ganske bra, helt til jeg kom hjem og gikk igjennom i et miljø der det ikke var tung og jævlig luft… da kom angsten igjen. Årh :( Vel, gjort er gjort. Kan desverre ikke gjøre noe med det nå..

  • Da er vi to! Ser virkelig frem til sommerferie! :)

    svar: tusen hjertelig takk! setter stor pris på så fine kommentarer! :)