Follow:
Hverdagen

“Nothing like a nighttime stroll to give you ideas.” – J.K. Rowling

Jeg tar en liten pause igjen. Nå varer forhåpentligvis det gode været en stund, og i morgen får vi besøk, så da blir det ikke noe særlig tid til blogging. Kanskje får jeg tatt flere bilder i mellomtiden også (av noe litt annet enn føttene mine…). Jeg er i hvert fall skikkelig inspirert nå og har masse ideer! Så var det bare å få gjennomført dem, da… Uansett; vi snakkes! God natt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Jeg gleder meg skikkelig til å følge med på nye bilder! :) Kos deg i sommer!

  • Svar: Tusen takk! Det var egentlig bare tilfeldingheter at det bilde ble tatt, vinden blåste så fint i håret hennes, så jeg ville liksom ta bilder håret, også ble det ett ganske bra resultat synes jeg, for samme grunn som du sa det med kompsisjonen ikke blir korrekt etter læreboka :) Tihi.

  • sv: Jeg har noen sunne muffinsoppskrifter som jeg ikke har prøvd enda. Jeg kan si i fra hvis de er noe gode ;)

  • Det bildet du har tegnet av kristina kh var kjempe fint :) lurte på om du tegner til andre? Hadde elsket og hatt et slikt som header :) Kan du svare på bloggen min? :D