Follow:
Hverdagen

Når det regner, søker vi ly under greinene

    

Det har regnet store deler av dagen, men etter å ha spilt Sims 3 noen timer bestemte jeg og broren min oss for å sykle en tur og plukke kirsebær. Under trærne holdt vi oss nesten tørre, så det var i grunn ganske koselig!

Nå skal jeg lage brownies og lese videre i Dead Until Dark (True Blood). Jeg er ikke helt overbevist enda, men kanskje det hjelper med litt kakao? Enn så lenge får dere huske å delta i konkurransen og ellers ha en hyggelig kveld!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • De bildene er noen av de vakreste jeg har sett på lenge. Hvordan får du til den effekten? :)

    • Kristine

      Takk! :) Jeg brukte en preset i Lightroom som heter Lovely Fade. Fant den her.

  • Svar: Takk :D

  • Utrolig fine bilder! Jeg har lyst til å lese True Blood bøkene jeg og, de var veldig billige på cdon.com nå (:

  • Wow, nydelig bilder! Utrolig fin effekt. :)

  • Skikkelig koselige bilder :) Nå fikk jeg lyst til å gå tur!