Follow:
Bøker, Hverdagen

Nye bøker på nattbordet

Det er ikke så lenge siden jeg bestemte meg for ikke å kjøpe flere bøker, men i går gjorde jeg det likevel. Jeg har savnet å ha noe lett (og nytt) å lese, så da ble det til at jeg kjøpte noen ordentlige jentebøker – i tillegg til ei bok til jeg fikk beskjed om å kjøpe som jeg ikke helt vet hva handler om (men den skal være bra!).

Nå har jeg også nye høstsko! Som betyr at jeg slipper å gå i tøysko hele høsten/vinteren. Noen ganger imponerer jeg meg selv!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

11 Comments

 • Reply Caroline

  Jeg er veldig glad i slike innlegg som dette. Og bildet av bøkene var nydelig. Si i fra om de er bra da!

  October 20, 2010 at 14:54
 • Reply anita # sukk

  Herlig! :) Nydelig bilde, også.

  October 20, 2010 at 15:14
 • Reply Ida Sjödin

  Vad duktig du är på att fota!! :)

  October 20, 2010 at 16:28
 • Reply Linn Jones

  Jeg tror ikke bøker er noe man kan kalle å sølse penger på uansett :P Det å lese vil jo si at man både blir flinkere i språk og utvider sitt ordforåd. Jeg leser ikke så mye bøker, men jeg leser masse for det, og det hjelper jo på :)

  Digg med vintersko da! :) Kjøpte noen selv i går, første gang på fem år jeg har brukt annet enn joggesko gjennom hele vinteren :P

  October 20, 2010 at 17:06
 • Reply Mette

  Fint innlegg! :) Nydelig bilde av bøkene også!

  Det er rett og slett umulig å la vær å kjøpe bøker. Men så gjør det på en måte ikke så veldig mye heller, siden de som regel er ekstremt fine.

  Høres greit ut med vintersko! Jeg har nettopp kjøpt nye Converse, som jeg har store planer om å bruke som vintersko. Kjøpte de dog en halv størrelse for store slik at jeg kan ha litt tjukkere sokker i de, så jeg regner med det går greit! :)

  October 20, 2010 at 17:23
 • Reply Maria

  The Last Song er bra :D

  October 20, 2010 at 17:57
 • Reply martha

  Nicholas Sparks skirver mange bra bøker :)

  October 20, 2010 at 18:55
 • Reply Randi

  Høres ut som kjempekoselige bøker, tror jeg skal anskaffe meg noen fine bøker etterhvert jeg også, må ha noe koselig å lese på :)

  October 21, 2010 at 11:52
 • Reply Elise

  Gled deg til The Last Song, den er så bra :)

  October 21, 2010 at 12:15
 • Reply Renie

  har utrolig lyst på de bøkene! brude kanskje oppdatere litt jeg også, men har et par jeg ikke har lest enda.. går litt mer i krimbøker her:)

  October 21, 2010 at 19:24
 • Reply Christina

  Åh, jeg elsker bøker! Det å stupe inn i din egen verden, elsker det! The last song er kjempebra, jeg vet ikke mye om boka, men jeg har sett filmen. The notebook derimot vet jeg mer om, den er kjempesøt :)
  God lesing!
  JEg liker sånne innlegg, fast leser forresten!

  October 24, 2010 at 13:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.