Follow:
Bøker, Hverdagen

Nye bøker på nattbordet

Det er ikke så lenge siden jeg bestemte meg for ikke å kjøpe flere bøker, men i går gjorde jeg det likevel. Jeg har savnet å ha noe lett (og nytt) å lese, så da ble det til at jeg kjøpte noen ordentlige jentebøker – i tillegg til ei bok til jeg fikk beskjed om å kjøpe som jeg ikke helt vet hva handler om (men den skal være bra!).

Nå har jeg også nye høstsko! Som betyr at jeg slipper å gå i tøysko hele høsten/vinteren. Noen ganger imponerer jeg meg selv!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Jeg er veldig glad i slike innlegg som dette. Og bildet av bøkene var nydelig. Si i fra om de er bra da!

 • Herlig! :) Nydelig bilde, også.

 • Vad duktig du är på att fota!! :)

 • Jeg tror ikke bøker er noe man kan kalle å sølse penger på uansett :P Det å lese vil jo si at man både blir flinkere i språk og utvider sitt ordforåd. Jeg leser ikke så mye bøker, men jeg leser masse for det, og det hjelper jo på :)

  Digg med vintersko da! :) Kjøpte noen selv i går, første gang på fem år jeg har brukt annet enn joggesko gjennom hele vinteren :P

 • Fint innlegg! :) Nydelig bilde av bøkene også!

  Det er rett og slett umulig å la vær å kjøpe bøker. Men så gjør det på en måte ikke så veldig mye heller, siden de som regel er ekstremt fine.

  Høres greit ut med vintersko! Jeg har nettopp kjøpt nye Converse, som jeg har store planer om å bruke som vintersko. Kjøpte de dog en halv størrelse for store slik at jeg kan ha litt tjukkere sokker i de, så jeg regner med det går greit! :)

 • The Last Song er bra :D

 • Nicholas Sparks skirver mange bra bøker :)

 • Høres ut som kjempekoselige bøker, tror jeg skal anskaffe meg noen fine bøker etterhvert jeg også, må ha noe koselig å lese på :)

 • Gled deg til The Last Song, den er så bra :)

 • har utrolig lyst på de bøkene! brude kanskje oppdatere litt jeg også, men har et par jeg ikke har lest enda.. går litt mer i krimbøker her:)

 • Åh, jeg elsker bøker! Det å stupe inn i din egen verden, elsker det! The last song er kjempebra, jeg vet ikke mye om boka, men jeg har sett filmen. The notebook derimot vet jeg mer om, den er kjempesøt :)
  God lesing!
  JEg liker sånne innlegg, fast leser forresten!